Bestellen en verzenden

Een bestelling plaatsen bij ikwordmama.nl is heel eenvoudig.

Bezorging

Alle pakketten in Nederland worden met PostNL verstuurd. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een Track & Trace code. Door het invullen van deze code en een postcode op website van PostNL bent u direct op de hoogte van de verzendstatus van uw pakketzending. Na een paar handelingen weet u precies waar uw pakket zich bevindt. U ziet het ook als de zending al onderweg is naar het afleveradres. De status van uw bestelling kunt u na 00:00 uur volgen.

Niet thuis

Indien u niet thuis bent wanneer uw bestelling word bezorgd, dan zal het pakket een tweede keer bij u worden aangeboden. In het geval dat u bij de tweede poging ook niet in staat bent om het pakket aan te nemen, wordt het pakket bij de buren of op het postkantoor afgeleverd. In beide gevallen wordt er bij u een kaartje in de brievenbus achtergelaten met daarop de locatie waar het pakket zich bevindt. Als het pakket niet bij uw buren is afgeleverd maar bij het postkantoor dan heeft u 3 weken de tijd om het pakket af te halen. Hierna wordt het pakket weer terug gezonden naar ikwordmama.nl, de kosten voor retour zijn voor rekening van de consument (ook bij Pakjegemak van PostNL).

Levertijd

Een groot gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, voor deze producten geldt een levertijd van 1 werkdag (NL) mits voor 22:00 uur besteld. Voor België geldt een levertijd van 2-3 werkdagen. De levertijd staat bij ieder product weergegeven. Wanneer u meerdere producten bestelt, staat de definitieve levertijd in de winkelwagen en in de orderbevestiging. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan wordt u hier van op de hoogte gebracht.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren per product en worden op productniveau weergeven. U betaalt eenmaal verzendkosten per bestelling ongeacht hoeveel producten u besteld. Standaard gelden onderstaande verzendkosten. € 5,95 (NL) en € 6,95 (BE) per 30 kg. Bij bestellingen vanaf € 49,- (NL) en € 74,- (BE) betaald u geen verzendkosten. Een uitzondering word gemaakt bij bestellingen van boven de 30kg, hierbij betaald u per 30kg € 5,95.

Customer Service Logo
Hulp nodig?Neem contact op met onze klantenservice
(op werkdagen 09:00 - 17:00)
  • Keurmerk Logo
  • iDeal Logo
  • Mastercard Logo
  • Visa Logo
  • PostNL Logo
  • AfterPay Logo