Betaalmogelijkheden

Ikwordmama biedt op haar website momenteel de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, vooruitbetalen, achteraf betalen met acceptgiro via MultiFactor, betalen met VISA, Mastercard, Paypal en Mister Cash/Bancontact (voor België). Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL verbinding.

iDeal

Met iDEAL kunt u direct bij het plaatsen van uw bestelling betalen. Zodra u betaald heeft, krijgt u meteen een bevestiging van uw betaling en worden de door u bestelde artikelen verstuurd (volgens de genoemde levertijd bij het artikel). Als u gebruik maakt van internetbankieren bij de Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab, Friesland Bank en Triodos Bank, kunt u via iDEAL betalen.

Betalen met iDEAL werkt als volgt: U plaatst het (de) gewenste artikel(en) in je winkelwagen en klikt vervolgens op afrekenen. Op de betaalpagina kunt of met of zonder een account aan te maken uw bestelling plaatsen. Bij de betaalmethode kunt u iDEAL selecteren en uw bank. Als u deze gegevens heeft ingevuld, gaat u verder en klikt u op bestelling bevestigen. U wordt dan doorgeleid naar uw eigen internetbankieren omgeving. Op deze pagina kunt u de resterende gegevens invullen en de betaling voltooien. U wordt vervolgens teruggeleid naar de bevestigingspagina op ikwordmama.nl en u krijgt vervolgens een e-mail met de gegevens van uw bestelling.Alle iDEAL betalingen worden voor ons verwerkt door Pay.nl die voor u de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

In3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Vooruit betalen

Als u kiest voor vooruitbetalen, plaatst u uw bestelling op ikwordmama.nl. Vervolgens gaat u naar de betaalpagina en kiest u voor vooruit betalen. Nadat u uw bestelling heeft afgerond, krijgt u van ikwordmama een e-mail met alle gegevens die u nodig heeft om zelf de betaling over te boeken. Uw bestelling zal verstuurd worden zodra de betaling ontvangen is. Let op: Afhankelijk van uw bank kan dit 1 tot 2 werkdagen duren.

Customer Service Logo
Hulp nodig?Neem contact op met onze klantenservice
(op werkdagen 09:00 - 17:00)
  • Keurmerk Logo
  • iDeal Logo
  • Mastercard Logo
  • Visa Logo
  • PostNL Logo
  • AfterPay Logo